Wie ben ik

Marc van Nassau

Ik ben Marc van Nassau en ik ben een sportfanaat met een groen hart! Van kinds af ben ik buiten opgegroeid en speelde ik op en rond de sportvelden van het Brabantse land. Voetbal, hardlopen en hockey waren mijn dagelijkse bezigheden.

In mijn studietijd was ik woonachtig in Rotterdam, waar hardlopen en hockey mijn twee grote passies werden. Ik heb aan vele hardloopwedstrijden deelgenomen, van 5 km tot de marathon van Rotterdam. Daarnaast was ik drie maal per week op het hockeyveld te vinden voor trainingen en het spelen van wedstrijden.

Enkele jaren geleden ben ik als recreant begonnen met het volgen van bootcamp-lessen en het doen van obstacle runs. Ik combineer dit met hardlopen en gezonde voeding.

Het eigen maken van deze disciplines samen met de vrijheid van sporten in de natuur hebben mij tot een allround sporter én trainer gemaakt!

Mijn missie:

Een totaalpakket aanbieden! Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, meer conditie wilt of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. Ik geloof in de combinatie van sporten in de buitenlucht, dichtbij de natuur met een minimum aan attributen, de juiste training, een gezonde voeding en een goed functionerend lichaam. Zo kom je tot optimale prestaties.

Mijn doel:

Deelnemers, leerlingen en kinderen motiveren om zichzelf een sportief doel te stellen. Ik wil hen laten ervaren hoe leuk (én simpel) buiten sporten kan zijn! Ik wil adviseren in trainingsschema’s en voeding. Samen willen we een doel behalen en leggen we de lat hoger dan voorheen mogelijk was.